Forberedelses tid | 5 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 2 ds kidneybønner
- 3 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 ds hakkede tomater
- 1 dl vand
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk ingefær, stødt eller frisk hvis du har
- 2 tsk garam masala
- stødt chili efter smag
- salt retten skal have en del salt
- peber
- olie til stegning
- evt. en stang kanel hvis du har
- 300 g ris
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Hæld væden fra bønnerne og skyl dem grundigt.
- Hak løg og hvidløg fint. Varm 2 spsk olie i en gryde og svits løgene klare, og tilsæt derefter hvidløg og alle krydderierne (ungtagen kanelstangen). Lad det svitse 1 minut.
- Tilsæt bønner, hakkede tomater og vand - og evt. en stang kanel. Lad retten simre i 15 minutter - gerne længere hvis du har tid. Jo længere tid retten får lov at koge ind, jo bedre smager den. Du kan evt. tilsætte mere vand undervejs.
- Kog risen som anvist på posen.
- Smag til med salt og peber, og server med ris.
Recipe Notes
Pris pr person: 5-6 kr