Risret med karry og hvid fisk

Print Recipe
Risret med karry og hvid fisk
Region Fisk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
Region Fisk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Opvarm olie i stor gryde.
  2. Svits kort karry. løg og presset hvidløg af i den varm olie. Tilsæt ris og rør det hele sammen.
  3. Tilsæt vand, kokosmælk, salt, citronsaft og bouillonterning, og lad retten simre ved svag varme i ca. 10 minutter.
  4. Tilsæt porrer i ringe og æbletern, og lad det simre med i retten i 5 minutter.
  5. Skær den optøede sejfilet i mundrette bider, og læg dem forsigtigt ned i retten sammen med de optøede ærter. Damp fisken sammen med retten i minimum 5 minutter - løber du tør for væske, tilsat da lidt ekstra vand til retten.
  6. Når væsken er kogt ind, risene er møre og fisken gennemstegt, rør da forsigt retten rundt og smag til med salt og peber, og evt. mere karry og citron.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*