Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 2 spsk olie
- 1,5 spsk karry
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 4 dl ris
- 1-2 tsk salt
- 3 dl vand
- 1 ds kokosmæk, 400 ml
- 1 bouillonterning høns el. grøntsag
- 2 spsk citronsaft
- 2 porrer i ringe
- 1 æble i tern
- 300 g ærter optøet
- 300 g sejfilet, optøet eller anden hvid fisk, f.eks. torsk
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Opvarm olie i stor gryde.
- Svits kort karry. løg og presset hvidløg af i den varm olie. Tilsæt ris og rør det hele sammen.
- Tilsæt vand, kokosmælk, salt, citronsaft og bouillonterning, og lad retten simre ved svag varme i ca. 10 minutter.
- Tilsæt porrer i ringe og æbletern, og lad det simre med i retten i 5 minutter.
- Skær den optøede sejfilet i mundrette bider, og læg dem forsigtigt ned i retten sammen med de optøede ærter. Damp fisken sammen med retten i minimum 5 minutter - løber du tør for væske, tilsat da lidt ekstra vand til retten.
- Når væsken er kogt ind, risene er møre og fisken gennemstegt, rør da forsigt retten rundt og smag til med salt og peber, og evt. mere karry og citron.