Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 1 portion pizzadej se opskrift
Kødfyld
- 400 g hakket oksekød max. 10%
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk paprika
- 1 tsk spidskommen
- 0,5 tsk løgpulver
- 0,5 tsk chilipulver
- 0,5 tsk sukker
- salt og peber
Topping
- 1 ds tomatpure stor
- 1 ps revet cheddarost
- 0,5 iceberg finthakket
- 1 peberfrugt i tern
- 0,5 agurk i tern
- 2 tomater i tern
- evt. lidt creme fraiche dressing hvis du har
Ingredienser
Kødfyld
Topping
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Rul pizzadejen ud og læg den på en bageplade med bagepapir.
- Hakket løg fint. Varm lidt fedtstof på en pande og brun løg, presset hvidløg og kød sammen med alle krydderierne. Smag til med salt og peber.
- Smør dejen med tomatpuré og drys herfter kødfyldet og dernæst cheddarosten udover.
- Bag pizzaen i ovnen i ca. 20 minutter til bunden er gennembagt.
- Imens pizzaen er ovnen snittes iceberg, agurk, peberfrugt og tomat.
- Når pizzaen kommer ud af ovnen fordeles de snittede grøntsager på toppen.
- Kan evt. serveres med lidt creme fraiche dressing, jalapenos, majs eller salsa.
Recipe Notes
Pris pr. person: 15-16 kr