pita pizza

Single ugeplan uge 52, 2023

Halløj og rigtig glædelig jul! Det er blevet tid til årets sidste madplan i en noget amputeret udgave pga. juledagene og nytårsaften, der rykker med tilbudsavisen. Jeg vil gerne sige tak til alle jer der følge trofast med her hos mig og bruger madplanerne og opskrifterne hver uge! Jeg ønsker jer den bedste jul og et godt nytår! 

Jeg har lavet ugeplanen efter hvordan jeg selv spiser og planlægger når jeg bor alene, hvilket bl.a. betyder at der ikke nødvendigvis er en ny ret på menuen hver dag, men i stedet spises det samme 2 dage i streg, så der skal bruges mindre tid i køkkenet. Planen lever dog ligesom familie madplanerne op til ernæringsanbefalingerne og indeholder stadig kødfri retter og lidt fisk.
Der er ingen retter på juleaften, da jeg ikke synes det giver mening at lave en hel julemenu til en person. Er du alene juleaften, så vi jeg anbefaler at du køber mad fra en delikatesse eller lignende, og eller så håber jeg at dem der ønsker det , har et sted at holde jul 🙂

Prisen for ugens frokost og aftensmad til 1 person løber således op i 230 kr. Madplanen fra onsdag den 27. december, tilbuddene på indkøbslisten gælder fra onsdag den 27. december og der handles ind i Rema 1000 – indkøbslisten kan dog sagtens bruges i andre butikker også. Vælger du en af mine morgenmadsforslag kan du slippe med lige knap 400 kr for hovedmåltider til en hel uge.

Jeg er med på, at der er stor forskel på hvor meget hver enkelt spiser på en dag, så er du den meget sultne type, så må du tilpasse planen efter dit behov.

Forslag til morgenmad:
Disse er ikke inkluderet i indkøbslisten eller prisen længere nede. Du kan vælge den morgenmad du foretrækker og selv tilføje det til din indkøbsliste.

 • Havregryn med mælk og frugt
  (1 kg havregryn, 2 liter minimælk, 7 stykker blandet frugt = 53 kr (7,5 kr pr dag))
 • 1 fuldkornsbolle med ost og peberfrugt
  (1 pose fuldkorns krydderboller, 1 løs bolle, 1 pk cheasy ost i skiver, 1 pebermix = 64 kr( 9,1 kr pr dag))
 • Rugbrød med æg og tomat
  ( 500 g rugbrød, 8 æg, 500 g tomater = 47 kr (6,7 kr pr dag))
 • Knækbrød med kyllingepålæg og agurk
  (1 pk wasa knækbrød, 1 pk kyllingepåløg + 1 agurk = 44 kr (6,3 kr pr dag))

Du finder flere forslag til sund og billig morgenmad lige her.

NYHED!

Du kan nu blive medlem hos Sund på budget og få adgang til en række nye funktioner. Som standard medlem får du adgang til næringsindhold på alle opskrifter, mulighed for at gemme favoritopskrifter, mulighed for at lave dine egne madplaner og få genereret en indkøbsliste hvor du også selv kan tilføje og fjerne varer. Fremadrettet vil det også kræve medlemskab, for at kunne se indkøbslisten til den vegetariske, flexitariske og single madplanen. Bliv medlem her og få adgang til alle funktionerne med det samme.

Ugeplan til singler

Mandag:

 • Frokost: –
 • Aftensmad: –

Tirsdag:

 • Frokost: –
 • Aftensmad: –

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

Søndag:

 • Frokost: Rester fra fredag – Clubsandwich
 • Aftensmad: Godt nytår!
Ønsker du at se indkøbslisten?
bliv medlem og få adgang med det samme.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
*