Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 15 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 1 pk fuldkornstortilla
- 400 g kyllingefilet eller bryst optøet
- 1 peberfrugt i strimler
- 1 løg i skiver
- 1 iceberg
- 4 tomater
- 0,5 agurk
- 1 ds ds majs
- 2 avocadoer
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk mayonnaise
- 1 skvæt citronsaft
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk paprika
- salt og peber
- olie til stegning
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Skær kyllingen i strimler. Varm lidt olie på en pande og svits kyllingestrimler sammen med paprika og spidskommen et par minutter. Tilsæt løg og peberfrugt og svits til kyllingen er færdig. Krydr med salt og peber.
- Guacamole: Halvér avocadoerne, fjern stenen og skrap kødet ud og put det i en skål. Mos avocadoen sammen med 1 spsk. mayo, presset hvidløg, citronsaft samt salt og peber.
- Hak salat, tomat, agurk og hæld vandet fra majsene.
- Varm tortillaerne som anvist på pakken, smør dem med avocadodippen og fyld dem med kylling og masser af blandet salat.
Recipe Notes
Pris pr. person: 15-17 kr
Pingback: Sund madplan uge 2 - Sund på budget