Hakkebøf med hasselback kartofler, bønner og bearnaise

Print Recipe
Hakkebøf med hasselback kartofler, bønner og bearnaise
Region Dansk, Oksekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
Region Dansk, Oksekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skræl kartoflerne og skær dem halvt igennem i tynde skiver. Læg kartoflerne i et ildfastfad, og pensl dem med olie og drys med paprika, salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 40-45 minutter. (du kan også sagtens lade skrællen sidde, og bare vaske kartoflerne grundigt inden du skære dem)
  3. Varm bønner og bearnaise som anvist på pakken.
  4. Form kødet til 4 hakkebøffer, krydr med salt og peber. Gennemsteg dem på panden ca. 6 minutter på hver side, alt efter tykkelse.
  5. Servér bøfferne med kogte bønner, kartofler samt lun bearnaise.
Recipe Notes

Pris pr. person: 13-15 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Hakkebøf med kartofler

Hakkebøf med hasselback kartofler, bønner og bearnaise

Hakkebøf med hasselback kartofler er en rigtig klassiker som altid er populær. Hvis man skruer op for grøntsagstilbehøret, er det en ret man sagtens kan inddrage i en sund og varieret kost.

(mere…)

2 Comments

  1. Pingback: Sund madplan uge 9 - Sund på budget

  2. Jesper Nielsen

    Hvis man finder kogte bønner lidt kedelige, kan man eventuelt stege dem på en pande med lidt hvidløg, og en smule olie. Det smage super godt, og passer fint til en gang hakkedrenge med bearnaise. Husk at lade dem tø op først.

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*