Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 45 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 450 g hakket oksekød max 10% fedt
- 1 kg kartofler
- 1 ps grønne bønner 700 g (haricots verts)
- 1 bearnaise sauce K-salat el. lign.
- olie
- salt og peber
- paprika
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skræl kartoflerne og skær dem halvt igennem i tynde skiver. Læg kartoflerne i et ildfastfad, og pensl dem med olie og drys med paprika, salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 40-45 minutter. (du kan også sagtens lade skrællen sidde, og bare vaske kartoflerne grundigt inden du skære dem)
- Varm bønner og bearnaise som anvist på pakken.
- Form kødet til 4 hakkebøffer, krydr med salt og peber. Gennemsteg dem på panden ca. 6 minutter på hver side, alt efter tykkelse.
- Servér bøfferne med kogte bønner, kartofler samt lun bearnaise.
Recipe Notes
Pris pr. person: 13-15 kr
Pingback: Sund madplan uge 9 - Sund på budget
Hvis man finder kogte bønner lidt kedelige, kan man eventuelt stege dem på en pande med lidt hvidløg, og en smule olie. Det smage super godt, og passer fint til en gang hakkedrenge med bearnaise. Husk at lade dem tø op først.