kyllingelår

Kyllingeoverlår i ovnen med grøntsager

Dagens ret er super nem og passer sig stortset sig selv. Har du nogen grøntsagsrester, så vær ikke bange for at tilføje dem til retten. Jeg bruger faktisk sjældent opskriften, men laver den i stedet som en tøm køleskabet eller fryser ret 🙂

kyllingelår

Kyllingeoverlår i ovnen med grøntsager

4 fra 1 stemme
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Hverdagsmad
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 800 g kyllingeoverlår, optøet
  • 1 kg kartofler
  • 300 g gulerødder
  • 250 g cherrytomater el. tomater
  • 1 squash
  • 2 alm. løg
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk paprika
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Skræl kartofler, løg og gulerødder, og skær dem i grove stykker. Skær squashen i tykke halve skiver. Vask cherrytomaterne (bruger du almindelige tomater, så skær dem i kvarte).
  • Fordel kartoflerne og grøntsagerne i en store bradepande evt. beklædt med bagepapir. Hæld olie og krydderier over, og vend det hele rundt.
  • Læg kyllingelårene oven på grøntsagerne og drys lidt krydderier på dem.
  • Steg det hele i ovnen i ca. 50-60 minutter til kyllingen er gennemstegt og grøntsager er møre.

Noter

u003cliu003ePris pr. person: 12-13 kru003c/liu003e
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

5 Comments

  1. Pingback: Sund madplan uge 5 - Sund på budget

  2. erika jørgensen

    Hej.
    Det smagte alle, selv mine gæster. Jeg kom timian på grøntsagerne og kyllingekrydderi på de kyllingelår. Det var rigtig lækkert. Måske har du en krydderiblanding man kan lave til de kyllinger næste gang, så man ikke skal købe de blandinger fra butikken.
    tak for opskriften!

    • Britt // Sund på budget

      Hej Erika.
      Dejligt at opskriften faldt i god jord 🙂
      Jeg tror ikke helt jeg ved hvilken krydderiblanding du henviser til, i opskriften bliver der nemlig brugt paprika 🙂

  3. Emma Robinson

    Håber ikke det er et dumt spørgsmål, men når du skriver ovn er det så alm eller varmluft? Og tak for gode madplaner!

    • Britt // Sund på budget

      Ved mindre andet er angivet, er det altid almindelig ovn 🙂
      Velbekomme, det er dejligt at de kan bruges.

4 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*

Kyllingeoverlår i ovnen med grøntsager


Print Recipe


Kyllingeoverlår i ovnen med grøntsager

Region Kylling

Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 45 minutter

Antal personer


Ingredienser

Region Kylling

Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 45 minutter

Antal personer


Ingredienser


Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.

  2. Skræl kartofler, løg og gulerødder, og skær dem i store grove stykker. Skær squashen i tykke halve skiver. Vask cherrytomaterne (bruger du almindelige tomater, så skær dem i kvarte).

  3. Fordel kartoflerne og grøntsagerne i en store bradepande evt. beklædt med bagepapir. Hæld olie og krydderier over, og vend det hele rundt.

  4. Læg kyllingelårene oven på grøntsagerne og drys lidt krydderier på dem.

  5. Steg det hele i ovnen i ca. 45 minutter til kyllingen er gennemstegt og grøntsager er møre.


Recipe Notes

Pris pr person: 12-13 kr

4 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*