One pot pasta er super nemt og lækkert, og denne udgave ala chicken alfredo er ingen undtagelse 😛
One pot pasta chicken alfredo
Ingredienser
- 350-400 g kyllingebryst eller inderfilet
- 1 broccoli
- 1 squash
- 3 fed hvidløg
- 300 g fuldkornspasta
- 250 ml madlavningsfløde 4%
- 4 dl vand
- 1 bouillonterning
- 100 g revet parmesan
- salt og peber
- 1 spsk olie til stegning
Sådan gør du
- Vask og skyl squash og broccoli. Squashen rives og broccolien fordeles i små buketter.
- Kyllingen skæres i tern og svitses i lidt olie i en stor gryde.
- Tilsæt broccolibuketter, revet squash, presset hvidløg, pasta, vand, madlavningsfløde og bouillonterning.
- Lad det simre i 15-20 minutter til pastaen er mør og saucen er kogt ind – rør i det undervejs, så det ikke brænder på.
- Rør osten ud i retten, og smag til med salt og peber.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Hej Britt
Kan jeg bruge sødmælk i stedet for madlavningsfløde? Min mave kan ikke rigtig tåle det.
Tak for alle dine dejlige opskrifter. Jeg har ikke lavet en eneste endnu, som ikke er tilføjet mit faste repertoire
Det kan du godt, men den bliver måske ikke helt så creamy 🙂
En af mine absolut yndlingsretter
Hvilken slags bouillonterning skal der bruges? 🙂
Bare den du har 😉
Hej, hvordan ser kalorie tallet ud for retten? 🙂
Det ved jeg ikke 🙂
Desværre ikke en ret vi vil lave igen. Smagte meget vandet, og grynet.. ✌
Super god ret. Den kan endda tilpasses så man kun bruger halvt omgang kylling og den smager stadig fantastisk! Jeg så lidt skeptisk på den da jeg lavede den, men den endte med at smage langt bedre en forventet!
Er det en frysevenlig ret..
Ja 🙂