Boller i karry

Print Recipe
Boller i karry
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
Boller i karry
  • 2 spsk olie
  • 2 spsk karry
  • 2 løg i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 2 gulerødder i små tern
  • 1 æble i tern
  • 1 peberfrugt i fine tern
  • 400 ml kokosmælk
  • 3 dl vand
  • 1 bouillonterning høns el. svin
  • 500 g middagskødboller
  • 1 skvæt citronsaft
  • salt og peber
  • meljævning vand og mel
Tilbehør
  • 300 g ris el. grov bulgur
  • 350 g blomkålsris frost
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
Boller i karry
  • 2 spsk olie
  • 2 spsk karry
  • 2 løg i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 2 gulerødder i små tern
  • 1 æble i tern
  • 1 peberfrugt i fine tern
  • 400 ml kokosmælk
  • 3 dl vand
  • 1 bouillonterning høns el. svin
  • 500 g middagskødboller
  • 1 skvæt citronsaft
  • salt og peber
  • meljævning vand og mel
Tilbehør
  • 300 g ris el. grov bulgur
  • 350 g blomkålsris frost
Instruktioner
Boller i karry
  1. Opvarm olien i en stor gryde. Svits karry og løg til løgene er klare.
  2. Tilsæt hvidløg, gulerødder, peberfrugt og æble, og svits et par minutter.
  3. Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon, og lad retten simre.
  4. Tilsæt kødbollerne og lad dem koge med indtil de er gennemvarme. Smag retten til med citronsaft, salt og peber, og jævn evt. saucen til sidst.
Tilbehør
  1. Kog risen/bulguren som anvist på posen. Blomkålsrisen kan varmes i mikroovnen og blandes i den kogte ris, eller koges med sammen med risen.
  2. Server boller i karry med ris og blomkålsris.
Recipe Notes

Pris pr person: 13-15 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*