Dagens menu står på en rigtig god gammel klassiker, nemlig boller i karry – her i en lidt sundere version med masser af grøntsager, men stadig med den sammen gode smag og cremede sauce 🙂 I retten er der brugt Rema 1000 nøglehulsmærkede kødboller for at gøre retten nem, men man kan selvfølgelig også lave sine boller selv.

Pingback: Sund madplan uge 9 - Sund på budget
Meget lækker alternativ boller i karry – børnene bemærkede forskellen men spiste mere end en portion
Ser lækkert ud. Undrer mig dog over, at der står, at retten er frysevenligt, når der er frosne middagskødboller i retten?
Mængden af ris, de 300 g, er der 300 g tørre ris, eller er det 300 g kogte ris?
Det er altid i rå vægt.
Jeg vil lige høre ang kokosmælk skal det være light
Når der i de forskellige retter står smørost, Mayo mm om det også skal være light.
Det kan være jeg har overset
Det vil være angivet hvis det skal være light – så du skal bare bruge det der står.