Køfte (tyrkiske frikadeller) med tyrkisk salat og pitabrød

Print Recipe
Køfte (tyrkiske frikadeller) med tyrkisk salat og pitabrød
Region Oksekød
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Køfte
Tyrkisk salat
Tilbehør
Region Oksekød
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Køfte
Tyrkisk salat
Tilbehør
Instruktioner
Køfte
  1. Riv løg, pres hvidløg og hak persillen fint.
  2. Bland alle ingredienser sammen i en skål til en jævn fars.
  3. Lad farsen hvile i køleskabet i minimum 30. minutter.
  4. Tænd ovnen på 200 grader.
  5. Dæk en bageplade med bagepapir.
  6. Form farsen til små aflange frikadelle (pøller) og læg dem på bagepladen.
  7. Bag “frikadellerne” i ovnen i 20 minutter. Har du mulighed for at smide dem på grillen, gør det dem kun endnu mere lækre.
Tyrkisk salat
  1. Skær tomat, agurk og peberfrugt i små tern. Løget skæres i halve skiver og lægges i en skål for sig. Dæk løgene med vand og ½ tsk salt, og lad det trække imens du blander dressing.
  2. Bland saften fra 1 citron sammen olie og lidt salt og peber. Hak persille fint, og vend herefter dressing og persille sammen med grøntsagerne.
  3. Hæld vandet fra løgene og bland løgene i resten af salaten.
  4. Server køftene med salaten og lune pitabrød.
Recipe Notes

Pris pr person: 14-16 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*