Krebinetter/karbonader m. kartofler og stuvet grønt

Print Recipe
Krebinetter/karbonader m. kartofler og stuvet grønt
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Instruktioner
Kartofler
  1. Skræl kartoflerne og kog dem i let saltet vand.
Krebinetter/karbonader
  1. Form kødet til 4 karbonader/krebinetter - lav dem gerne lidt flade.
  2. Bland rasp og 1 tsk. salt og lidt peber sammen og vend karbonaderne/krebinetterne først i mælk eller pisket æg og herefter i raspen.
  3. Varm olien på en pande og brun først karbonaderne i ca. 1 minut på hver side. Steg dem færdige ved jævn varme i ca. 8-10 minutter – vend af og til, så de ikke bliver for mørke.
Stuvede grøntsager
  1. Skræl gulerødder og skær dem ud i små tern.
  2. Bring gulerødder og mælk i kog i en tykbundet gryde til de er næsten møre (ca. 5 minutter).
  3. Tilsæt ærter og muskatnød.
  4. Bring sovsen i kog og tilsæt jævning. Kog sovsen i ca. 2 minutter.
  5. Smag til med salt og lidt peber.
  6. Server krebinetterne/karbonaderne med de stuvede grønsager og de kogte kartofler.
Recipe Notes

Pris pr. person: 10-12 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*