Forberedelses tid | 30 minutter |
Tilberedningstid | 30 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
Pulled chicken
- 450 g kyllingebryst, inderfilet eller lårfilet
- 4 spsk ketchup
- 1 spsk paprika
- 0,5 tsk spidskommen
- evt et drys chilipulver
- 1 tsk sukker
- 1 tsk salt
- peber
Coleslaw
- 500 g spidskål fintsnittet
- 3-4 gulerødder revet
- 2,5 dl cheasy faiche 5%
- 1 tsk sennep gerne dijon
- 2 tsk sukker
- salt og peber
Ingredienser
Pulled chicken
Coleslaw
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader.
Pulled chicken
- Kog kyllingen i letsaltet vand i 15-20 minutter. Vandet skal kun lige dække kyllingen.
- Tag kyllingen af varmen og lad den trække i vandet i minimum 10 minutter, gerne længere.
- Kyllingen tages op af vandet og rives i strimler med to gafler. Bland kyllingestrimlerne med ketchup og krydderier, og smag til med salt og peber
Coleslaw
- Kålen snittes fint, Gulerødderne skrælles og rives fint. Bland gulerødder, kål, fraiche, sennep, sukker og salt og peber sammen i en skål. Lad det gerne trække lidt på køl.
Roulade
- Alle ingredienser til roulade dejen piskes sammen og hældes ud i en stor bradepande beklædt med bagepapir. Bag rouladen midt i ovnen i ca. 30 minutter.
- Fordel coleslaw og kylling på rouladen, og rul den sammen. Du kan forsøge at skære den i skiver, det kan dog være svært, så jeg plejer at skære den i kvarte.
- Velbekomme!
Recipe Notes