Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 500 g svinemørbrad
- 1 pk bacon i tern
- 1 pk/ds cocktailpølser
- 1 bk champignon skåret i skiver
- 2 gulerødder i skriver
- 1 aubergine i tern
- 2 peberfrugter i tern
- 2 løg i tern
- 1 hvidløg
- 1 ds tomatpasta 140 g
- 1 bouillonterning svin, okse el. kylling
- 4 dl.vand
- 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
- 2 spsk paprika
- salt og peber
- mel til jævning
- 2 spsk olie til stegning
- 300 g ris eller grovbulgur
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Trim svinemørbraden for fedt og sener, og skær den i strimler.
- Gulerødder, champignon, aubergine, peberfrugt samt løg og hvidløg rengøres og skæres i tern.
- Svits bacontern i en stor gryde til de er gyldne. Tilsæt mørbrad, løg, hvidløg og champignon og svits det et par minutter.
- Tilsæt resten af grøntsagerne og svits et par minutter.
- Tilsæt vand, bouillon, tomatpasta samt krydderier og bring det i kog. Lad retten simre minimum 15-20 minutter - gerne længere.
- Tilsæt madlavningsfløde og cocktailpølser og varm retten igennem.
- Jævn retten med mel og vand, og smag til med salt og peber.
- Kog risen som anvist på pakken. Servér!
Recipe Notes
Pris pr. person: 17-20 kr