Forberedelses tid | 30 minutter |
Tilberedningstid | 10 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
Pariserbøf
- 400 g hakket oksekød 3-6%
- 4 skiver fuldkornstoast
- 4 æg
- 2 spsk ketchup
- 1 tsk sennep gerne dijon
- 1 løg i tern
- evt. revet peberrod hvis du har
- salt og peber
- olie til stegning
Rødbederåkost
- 200 g rødbeder
- 0,5 knoldselleri ca. 200 g
- 2 æbler
- 1,5 dl fraiche 5%
- 1 spsk mayonnaise
- 1 spsk citronsaft
- 0,5 tsk sukker
- salt
Ingredienser
Pariserbøf
Rødbederåkost
|
|
Instruktioner
Rødbederåkost
- Skræl og riv rødbeder, æbler samt selleri til råkost. Rør en dressing af fraiche, mayo, citronsaft, sukker og salt. Vend råkosten i dressingen og smag til med salt. Lad rødbederåkosten trækker i køleskabet indtil den skal bruges.
Pariserbøf
- Skræl og hak løget i fine tern.
- Rør oksefarsen med ketchup og sennep, og form 4 bøffer. Krydr med salt og peber.
- Steg bøfferne i lidt olie på en pande. Hold bøfferne varme i lidt stanniol imens du steg spejlæg og rister toast.
- Rist toastbrødet gyldent og sprødt på brødristeren. Slå æggene ud på panden til spejlæg og steg dem på panden. Krydr med salt og peber.
- Placer toastbrødet på en tallerken og top med, først bøf, og dernæst spejlæg. Server pariserbøfen med rå løg i tern samt rødbederåkost.
Recipe Notes
Pris pr person: ca. 13 kr