Varmrøget makrelsalat

 

 

Print Recipe
Varmrøget makrelsalat
Region Fisk
Forberedelses tid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
Varmrøget makrelsalat
  • 150 g varmrøget makrel
  • 0,5 dl cheasy fraiche 5%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 løg finthakket
  • 1 spsk citronsaft
  • salt og peber
  • evt. et drys persille elller purløg hvis du har.
Tilbehør
  • rugbrød
  • 4 store gulerødder i stave
Region Fisk
Forberedelses tid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
Varmrøget makrelsalat
  • 150 g varmrøget makrel
  • 0,5 dl cheasy fraiche 5%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 løg finthakket
  • 1 spsk citronsaft
  • salt og peber
  • evt. et drys persille elller purløg hvis du har.
Tilbehør
  • rugbrød
  • 4 store gulerødder i stave
Instruktioner
  1. Fjern skindet, og pluk makrellen i mindre stykker. Rør makrellen sammen med fraiche, mayonnaise, løg, og citronsaft. Smag til med salt og peber.
  2. Server makrelsalaten sammen med rugbrød og gnavegrønt.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*