Tortillapizza med gnavegrønt

Tortillapizza, så bliver det ikke ret meget nemmere, og så smager det samtidig super godt 😛 Jeg laver den med skinke og tun, da det er med til at holde kalorieindholdet nede, men du kan selvfølgelig bruge lige hvad du har lyst til 🙂

Print Recipe
Tortillapizza med gnavegrønt
Region Dansk, Italiensk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 pk fuldkornstortillas, 6 stk
  • 1 karton tomatpasata
Fyld
  • 1 pk skinke i strimler eller parmaskinke
  • 1 ds tun i vand, 140 g
  • 1 ps cheasy revet mozzarella
  • 1 løg i ringe
  • 1 ds majs
Tilbehør
  • 4 store gulerødder i stave
  • 0,5 agurk i stave
Region Dansk, Italiensk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 pk fuldkornstortillas, 6 stk
  • 1 karton tomatpasata
Fyld
  • 1 pk skinke i strimler eller parmaskinke
  • 1 ds tun i vand, 140 g
  • 1 ps cheasy revet mozzarella
  • 1 løg i ringe
  • 1 ds majs
Tilbehør
  • 4 store gulerødder i stave
  • 0,5 agurk i stave
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Snit grøntsagerne og hæld vandet fra tun og majs.
  3. Fordel tortillaerne på bageplader med bagepapir.
  4. Smør tortillaerne med tomatpasata. På 4 af pizzaerne fordeles skinken og på de sidste 2 fordeles tun i vand. Fordel løgringe og majs på alle pizzaerne og drys med ost.
  5. Bag pizzaerne ovnen i ca. 10-15 minutter.
  6. Servér pizzaerne med grøntsagsstave.
Recipe Notes

Pris pr person: 13-14 kr

Del denne opskrift
 

4 thoughts on “Tortillapizza med gnavegrønt

  1. Hej,
    Jeg er vild med din madplan – jeg elsker det sunde, lækre, billige mad og at vi lære nogle nye retter hver uge

    Jeg vil dog gøre opmærksom på, at yum først anbefales til børn fra 12 år – jf. SST. Og derfor skifter vi da altid ud med andet
    Jeg syntes du skal gøre opmærksom på det, i opskrifterne eller indledning, da du jo følger SST anbefalinger

    Mvh Kia Hansen

    1. Hej Kia 🙂
      Dejligt at du kan lide madplanerne 😀
      Du har ret i at børn under 14 ikke må få tunbøffer, der er dog andre anbefalinger for tun på dåse. Man anbefaler at børn mellem 3 og 12 år max spiser 1 dåse tun om ugen, og da det er den eneste slags tun jeg bruger i madplanerne og i meget begrænset mængder, har jeg ikke fundet det nødvendigt med en advarsel 🙂 Men jeg vil da lige overveje at nævne det i det afsnit jeg har om fisk 🙂

      Tak fordi du følger med og god weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *