Tortillapizza, så bliver det ikke ret meget nemmere, og så smager det samtidig super godt 😛 Jeg laver den med skinke og tun, da det er med til at holde kalorieindholdet nede, men du kan selvfølgelig bruge lige hvad du har lyst til 🙂
Tortillapizza med gnavegrønt
Ingredienser
- 6 fuldkornstortillas
- 500 ml tomat passata
Fyld
- 1 pk skinke i strimler
- 140 g tun i vand
- 1 ps cheasy revet mozzarella
- 1 l alm. øg
- 1 ds majs
Tilbehør
- 4 store gulerødder i stave
- 0,5 agurk i stave
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Snit grøntsagerne i strimler og hæld vandet fra tun og majs.
- Fordel tortillaerne på bageplader med bagepapir.
- Smør tortillaerne med tomatpassata. På 4 af pizzaerne fordeles skinken og på de sidste 2 fordeles tun i vand. Fordel løgringe og majs på alle pizzaerne og drys med ost.
- Bag pizzaerne ovnen i ca. 10-15 minutter.
- Servér pizzaerne med grøntsagsstave.
- Tip! Har du en rest tomat, peberfrugt eller andet fra grøntsagsskuffen, er det også rigtig godt på pizzaen.
Hej,
Jeg er vild med din madplan – jeg elsker det sunde, lækre, billige mad og at vi lære nogle nye retter hver uge
Jeg vil dog gøre opmærksom på, at yum først anbefales til børn fra 12 år – jf. SST. Og derfor skifter vi da altid ud med andet
Jeg syntes du skal gøre opmærksom på det, i opskrifterne eller indledning, da du jo følger SST anbefalinger
Mvh Kia Hansen
Hej Kia 🙂
Dejligt at du kan lide madplanerne 😀
Du har ret i at børn under 14 ikke må få tunbøffer, der er dog andre anbefalinger for tun på dåse. Man anbefaler at børn mellem 3 og 12 år max spiser 1 dåse tun om ugen, og da det er den eneste slags tun jeg bruger i madplanerne og i meget begrænset mængder, har jeg ikke fundet det nødvendigt med en advarsel 🙂 Men jeg vil da lige overveje at nævne det i det afsnit jeg har om fisk 🙂
Tak fordi du følger med og god weekend!
Tak for svar, så blev jeg også det klogere
God weekenden
Der skulle så stå TUN ♀️