Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette tern. Vask græskaret, halvér det og skrab kernerne ud. Skær græskaret i tern. Lad skrællen være på græskaret - den er sund og smager rigtig godt.
Skyl cherrytomaterne og champignoner, og skær løg og champignon i både
Fordel kartofler- og græskartern samt champignon i et stort ildfastfad eller en bradepande. Fordel løg både og tomater ud over.
Hæld olie, balsamico, presset hvidløg og krydderier udover grøntsager og vend det hele rundt så olie og krydderier bliver fordelt.
Bag grøntsagerne i ovnen i 40 minutter
Skær kyllingen ud i mellemstore stykker og krydr dem salt, peber og lidt timian.
Når grøntsagerne har været i ovnen i 40 minutter lægges kyllingestykkerne ovenpå og det hele steger videre i 20 minutter.
Alt-i-ét fad er en ret der nærmest passer sig selv, alt du skal er, at smække det hele op i en bradepande – slappe af i 40 minutter, tilføje kylling, og så har du 20 minutter til at dække bord og indfange ungerne, og vupti, så er der mad 🙂 Hvis du bruger frossen kylling, husk at tø den op inden du putter den i ovnen, ellers er stegetiden nemlig længere.
400gkyllingebryst husk at tø det op, hvis det er frosen.
1kgkartofler
1hokkaido eller butternut (evt. sqaush)
1bkchampignon
250gcherrytomater
2alm. løg
2fedhvidløg
2spskolie
2spskcitronsaft
2spskbalsamico
2tsktimian
salt og peber
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader.
Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette tern. Vask græskaret, halvér det og skrab kernerne ud. Skær græskaret i tern. Lad skrællen være på græskaret – den er sund og smager rigtig godt.
Skyl cherrytomaterne og champignoner, og skær løg og champignon i både
Fordel kartofler- og græskartern samt champignon i et stort ildfastfad eller en bradepande. Fordel løg både og tomater ud over.
Hæld olie, balsamico, presset hvidløg og krydderier udover grøntsager og vend det hele rundt så olie og krydderier bliver fordelt.
Bag grøntsagerne i ovnen i 40 minutter
Skær kyllingen ud i mellemstore stykker og krydr dem salt, peber og lidt timian.
Når grøntsagerne har været i ovnen i 40 minutter lægges kyllingestykkerne ovenpå og det hele steger videre i 20 minutter.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Jeg hedder Britt, er uddannet indenfor ernæring og sundhed, og står bag bloggen “Sund på budget”. Her deler jeg billige og sunde madplaner der lever op til de danske kostråd.
I mit arbejde møder jeg tit den påstand, at det er dyrt at leve sundt og man skal købe alle mulige specialvarer. Denne myte har jeg gjort til min mission at modbevise her på bloggen, ved at komme med inspiration til lækker, sund og billig mad.
Pingback: Sund madplan uge 43 - Sund på budget
Smager rigtig godt 🙂 næste gang vil jeg dog blande olie og krydderier sammen inden det hældes over rodfrugterne