Når kødet er brunet tilsættes gulerødder og pasta grønt, og det hele varmes igennem.
Tilsæt vand, bouillon samt tomatpasta, og bring saucen i kog.
Lad saucen stå og koge ind. Smag til med salt og peber.
Spaghettien koges som anvist på posen
Server hele molevitten med et drys parmesan.
Tip! Har du rester af squash, champignon, aubergine, tomater, peberfrugt eller andet, så hak dem fint og tilføj til sauce (jeg putter dem ofte i foodprocessoren, så går det stærkt)
I dag står menuen på en god gammel klassiker, spaghetti med kødsauce. I denne udgave er der masser af grøntsager, som forsvinder i retten og kun er med til at gøre saucen endnu bedre. Har du en rest parmesan ost, kan du bruge det som drys til retten.
Når kødet er brunet tilsættes gulerødder og pasta grønt/grøntsagsblanding, og det hele varmes igennem.
Tilsæt vand, bouillon samt tomatpasta, og bring saucen i kog.
Lad saucen stå og koge ind. Smag til med salt og peber.
Spaghettien koges som anvist på posen
Server hele molevitten med et drys parmesan.
Tip! Har du rester af squash, champignon, aubergine, tomater, peberfrugt eller andet, så hak dem fint og tilføj til sauce (jeg putter dem ofte i foodprocessoren, så går det stærkt)
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Når du skriver at der skal en bullionterning i.. skal den så bare direkte ned i og opløses i selve kødsovsen eller skal den opløses i vand for sig og derefter hældes i? I så fald hvor meget vand og hvor meget skal så hældes over i sovsen? Og erstatter den mængde vand med bullion, så det vand der ellers skulle have været i?
Vildt god sovs, både på første og anden dagen.
Vi brugte lidt flere gulerødder og smed en dåse flåede tomater i på anden dagen (må være fordi det smagte så godt, at vi spiste for meget på første dagen 😉 )
Jeg hedder Britt, er uddannet indenfor ernæring og sundhed, og står bag bloggen “Sund på budget”. Her deler jeg billige og sunde madplaner der lever op til de danske kostråd.
I mit arbejde møder jeg tit den påstand, at det er dyrt at leve sundt og man skal købe alle mulige specialvarer. Denne myte har jeg gjort til min mission at modbevise her på bloggen, ved at komme med inspiration til lækker, sund og billig mad.
Pingback: Sund madplan uge 46 - Sund på budget
Når du skriver at der skal en bullionterning i.. skal den så bare direkte ned i og opløses i selve kødsovsen eller skal den opløses i vand for sig og derefter hældes i? I så fald hvor meget vand og hvor meget skal så hældes over i sovsen? Og erstatter den mængde vand med bullion, så det vand der ellers skulle have været i?
Det er i forhold til pasta og kødsovs – uge 18.
Du skal bare tilføje bouillonterningen som den er og den angivet mængde vand 🙂
Vildt god sovs, både på første og anden dagen.
Vi brugte lidt flere gulerødder og smed en dåse flåede tomater i på anden dagen (må være fordi det smagte så godt, at vi spiste for meget på første dagen 😉 )
Super lækker ret kan klart anbefales desværre drillet hjemmesiden så jeg fik lavet til 4 personer frem for 2 men ja nu det ikke usundt så det går nok
Om en ret eller fødevare er sund afhænger af mængden (og konteksten) 😉 Man kan desværre ikke bare spise uendelig mængder af noget 😀
smager fantastisk, men kommer revet muskatnød, passer perfekt.tak for god mad 😉