I dag står menuen på en god gammel klassiker, spaghetti med kødsauce. I denne udgave er der masser af grøntsager, som forsvinder i retten og kun er med til at gøre saucen endnu bedre. Har du en rest parmesan ost, kan du bruge det som drys til retten.

Pingback: Sund madplan uge 46 - Sund på budget
Når du skriver at der skal en bullionterning i.. skal den så bare direkte ned i og opløses i selve kødsovsen eller skal den opløses i vand for sig og derefter hældes i? I så fald hvor meget vand og hvor meget skal så hældes over i sovsen? Og erstatter den mængde vand med bullion, så det vand der ellers skulle have været i?
Det er i forhold til pasta og kødsovs – uge 18.
Du skal bare tilføje bouillonterningen som den er og den angivet mængde vand 🙂
Vildt god sovs, både på første og anden dagen.
Vi brugte lidt flere gulerødder og smed en dåse flåede tomater i på anden dagen (må være fordi det smagte så godt, at vi spiste for meget på første dagen 😉 )
Super lækker ret kan klart anbefales desværre drillet hjemmesiden så jeg fik lavet til 4 personer frem for 2 men ja nu det ikke usundt så det går nok
Om en ret eller fødevare er sund afhænger af mængden (og konteksten) 😉 Man kan desværre ikke bare spise uendelig mængder af noget 😀