Forberedelses tid | 25 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
- 300 g sejfileter optøet
- 2 store gulerødder
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 ds flåede tomater
- 300 g fuldkornspasta
- 1 ps cheasy mozzarella
- 0,5 usprøjtet citron
- 1 tsk tørret basilikum
- 1 tsk timian
- 1 tsk sukker
- olie
- salt og peber
Ingredienser
|
|
- Tænd ovnen på 225 grader
- Skræl og hak gulerødder, hvidløg og løg fint.
- Varm lidt olie i en gryde og svits grøntsagerne heri.
- Tilsæt tomaterne samt sukker, timian og basilikum - lad saucen simre 5-10 minutter og smag til med salt og peber.
- Drys salt på fileterne og lad dem trække imens saucen simre. Herefter duppes filterne tørre.
- Fileterne ligges i et ildfastfad og overhældes med tomatsaucen, top med revet mozzarella.
- Bag fisken i ovnen i ca. 20 minutter.
- Kog pastaen som anvist på pakken, og hæld vandet fra pastaen og vend den med 1 spsk, rapsolie samt saften og skallen fra ½ citron. Smag til med salt og peber.
- Servér fisken sammen med den syrlige pasta. Velbekomme!
Tak for opskriften. Næste gang prøver vi den uden sejfileterne. Jeg tror nok citronpastaen og tomatsaucen næsten kan stå alene (måske med et par naanbrød)