Forberedelses tid | 30 minutter |
Tilberedningstid | 10 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
Kyllingefrikadeller
- 450 g hakket kylling max 10% fedt
- 1 æg
- 2 spsk fraiche 5% el. lidt mælk
- 2-3 spsk havregryn
- 1 løg revet
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk paprika
- evt chili stødt
- 1 tsk salt
- peber
Kikærtesalat
- 200 g kikærter, tørrede eller 1 dåse oplødte kikærter husk at sætte i blød 12 timer hvis du bruger tørrede
- 250 g cherrytomater i både
- 0,5 agurk i tern
- 200 g ærter optøet
- 1 peberfrugt i tern
- 1 lille løg finthakket
- evt 1 dusk hakket persille hvis du har
Dressing til salat
- 4 spsk citronsaft
- 2 spsk olie
- 2 fed hvidløg presset
- ½ tsk chili stødt
- rigeligt salt og peber
Ingredienser
Kyllingefrikadeller
Kikærtesalat
Dressing til salat
|
|
Instruktioner
Kyllingefrikadeller
- Riv løg og hvidløg.
- Bland ingredienserne til frikadellerne sammen i en skål og stil den på køl i 15 minutter.
- Farsen formes til frikadeller og steges på panden med lidt rapsolie
Kikærtesalat
- Kikærterne stilles i blød natten over (ellers brug dem fra dåse).
- Vask, rens og snit grøntsagerne. Hak persillen og bland ingredienserne til dressingen sammen.
- Vend dressing, kikærter og grøntsager sammen, og smag salaten til.
- Bag brødene som anvist i nedenstående opskrift og server sammen med frikadeller og salat.