Boller i karry

Print Recipe
Boller i karry
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
Boller i karry
Tilbehør
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
Boller i karry
Tilbehør
Instruktioner
Boller i karry
  1. Opvarm olien i en stor gryde. Svits karry og løg til løgene er klare.
  2. Tilsæt hvidløg, gulerødder, peberfrugt og æble, og svits et par minutter.
  3. Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon, og lad retten simre.
  4. Tilsæt kødbollerne og lad dem koge med indtil de er gennemvarme. Smag retten til med citronsaft, salt og peber, og jævn evt. saucen til sidst.
Tilbehør
  1. Kog risen/bulguren som anvist på posen. Blomkålsrisen kan varmes i mikroovnen og blandes i den kogte ris, eller koges med sammen med risen.
  2. Server boller i karry med ris og blomkålsris.
Recipe Notes

Pris pr person: 13-15 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*