Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
Boller i karry
- 2 spsk olie
- 2 spsk karry
- 2 løg i tern
- 2 fed hvidløg
- 2 gulerødder i små tern
- 1 æble i tern
- 1 peberfrugt i fine tern
- 400 ml kokosmælk
- 3 dl vand
- 1 bouillonterning høns el. svin
- 500 g middagskødboller
- 1 skvæt citronsaft
- salt og peber
- meljævning vand og mel
Tilbehør
- 300 g ris el. grov bulgur
- 350 g blomkålsris frost
Ingredienser
Boller i karry
Tilbehør
|
|
Instruktioner
Boller i karry
- Opvarm olien i en stor gryde. Svits karry og løg til løgene er klare.
- Tilsæt hvidløg, gulerødder, peberfrugt og æble, og svits et par minutter.
- Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon, og lad retten simre.
- Tilsæt kødbollerne og lad dem koge med indtil de er gennemvarme. Smag retten til med citronsaft, salt og peber, og jævn evt. saucen til sidst.
Tilbehør
- Kog risen/bulguren som anvist på posen. Blomkålsrisen kan varmes i mikroovnen og blandes i den kogte ris, eller koges med sammen med risen.
- Server boller i karry med ris og blomkålsris.
Recipe Notes
Pris pr person: 13-15 kr