Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Ventetid | 60 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
Marinade
- 450 g kyllingebryst el. inderfilet skåret i strimler
- 3 dl fraiche 5%
- 2 spsk citronsaft el. limesaft
- 3 fed hvidløg presset
- ½ tsk stødt chili
- 1 tsk ingefær, stødt eller frisk hvis du har
- 2 tsk garam masala eller tandoori krydderiblanding
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk salt
- peber
Tikka masala
- 2 spsk olie
- 1 løg i tern
- 1 ds hakkede tomater
- 400 ml kokosmælk
- 1 bouillonterning høns el. grøntsag
- salt og peber
Tilbehør
- 300 g grov bulgur el. ris
- 350 g blomkålsris frost
Ingredienser
Marinade
Tikka masala
Tilbehør
|
|
Instruktioner
- Skær kyllingen i grove strimler. Bland ingredienserne til marinaden og kom kyllingestykkerne i marinaden. Lad det trække 1-2 timer (eller natten over, hvis du har tid) i køleskabet.
- Opvarm olien i en stor gryde. Svits løgene til de er klare. Tilsæt kyllingen inkl. marinade og svits kort.
- Tilsæt tomater og kokosmælksamt bouillonterning. Lad retten simre til kyllingen er gennemstegt. Smag til med salt og peber.
- Servér med kogt grov bulgur og blomkålsris. Kog risen/bulguren som anvist på posen. Blomkålsrisen kan varmes i mikroovnen og blandes i den kogte ris/bulgur, eller koges med sammen med risen.
Recipe Notes
Pris pr person: 14-16 kr