Chicken tikka masala

Print Recipe
Chicken tikka masala
Region Indisk, Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Ventetid 60 minutter
Antal personer
Ingredienser
Marinade
Tikka masala
Tilbehør
Region Indisk, Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Ventetid 60 minutter
Antal personer
Ingredienser
Marinade
Tikka masala
Tilbehør
Instruktioner
  1. Skær kyllingen i grove strimler. Bland ingredienserne til marinaden og kom kyllingestykkerne i marinaden. Lad det trække 1-2 timer (eller natten over, hvis du har tid) i køleskabet.
  2. Opvarm olien i en stor gryde. Svits løgene til de er klare. Tilsæt kyllingen inkl. marinade og svits kort.
  3. Tilsæt tomater og kokosmælksamt bouillonterning. Lad retten simre til kyllingen er gennemstegt. Smag til med salt og peber.
  4. Servér med kogt grov bulgur og blomkålsris. Kog risen/bulguren som anvist på posen. Blomkålsrisen kan varmes i mikroovnen og blandes i den kogte ris/bulgur, eller koges med sammen med risen.
Recipe Notes

Pris pr person: 14-16 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*