Græskargryde

Print Recipe
Græskargryde
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Vask hokkaido græskarret grundigt. Halvér det og fjern kernerne.
  2. Skær græskaret i små mundrette stykker. Skrællen skal ikke fjernes - den er sund og fuld af god smag.
  3. Opvarm olie i en stor gryde og svits græskarstykkerne sammen med presset hvidløg, løgtern, spidskommen og karry i 3-4 minutter.
  4. Tilsæt kokosmælk, (røde linser), gulerødder og hakkede tomater. Lad det simre i 20 minutter. Tilsæt evt. lidt vand, hvis linserne suger for meget af væsken.
  5. Dræn kikærterne for vand og skær peberfrugtern i tern. Tilsæt dem til retten og lad det simre yderligere 10 minutter. Tilsæt evt. chili hvis du har og kan lide det.
  6. Smag til med citronsaft, salt og peber – og eventuelt mere karry eller spidskommen.
  7. Kog risene som anvist på posen.
  8. Serveres græskargryden med ris (eller et godt stykke fuldkornsbrød).
Recipe Notes

Pris pr. person: 11-13 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*