Rød linsesuppe med fraiche og rugbrødscroutoner

Print Recipe
Rød linsesuppe med fraiche og rugbrødscroutoner
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
Ingredienser
Rød linsesuppe
Tilbohør
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
Ingredienser
Rød linsesuppe
Tilbohør
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skræl og skær løg, knoldselleri og gulerødder i grove stykker. Pil hvidløg.
  3. Kom vand, grøntsager, flåede tomater og bouilloterning i en stor gryde og lad det simre til grøntsagerne er møre. Blend suppen jævn.
  4. Tilsæt røde linser, spidskommen og cayennepeber/chili, og lad det koge med i suppen i 20 minutter. Smag suppen til med krydderier samt salt og peber.
Rugbrødscroutoner
  1. Skær rugbrød i tern og fordel ternene på en bageplade med bagepapir.
  2. Dryp lidt olie på rugbrødet, og drys med salt. Bag dem i ovnen i ca. 6-8 minutter til de er sprøde - rør evt i ternene undervejs.
  3. Servér suppen med de sprøde rugbrødscroutoner og en klat fraiche.
Recipe Notes

Pris pr person: 6-7 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*