Sprøde torskeburgere med citronmayonnaise, salat og rodfrugtfritter
Published on
Disse lækre torskeburgere er både nemme og super børnevenlige 🙂 Det er vigtigt at torskebøfferne bliver lavet i ovnen fremfor på panden, da de på panden vil suge rigtig meget fedtstof, og derfor lige pludselig ikke er så sunde mere 😉 Velbekomme!
Vask og skræl rodfrugterne. Skær dem i tykke stænger, og vend dem i en skål med olie, samt salt og peber.
Fordel fritterne på en bageplade med bagepapir, og bage fritterne i ovnen i ca. 45 minutter til de er gyldne og sprøde. Vend gerne fritterne undervejs.
Torskeburgere
Salat (eller kål) snittes fint, agurk skæres i skiver.
Torskeburgerne lægges på en bageplade med bagepapir og bages i ovnen i 20 minutter til de er fyldne og sprøde.
Rør mayonnaise sammen med fraiche samt citronsaft.
Lun burgerbollerne og smør dem med citronmayo (gem resten som dyppelse til fritterne). Fyld bollerne med salat, agurk samt torskeburgerbøf.
Jeg hedder Britt, er uddannet indenfor ernæring og sundhed, og står bag bloggen “Sund på budget”. Her deler jeg billige og sunde madplaner der lever op til de danske kostråd. I mit arbejde møder jeg tit den påstand, at det er dyrt at leve sundt og man skal købe alle mulige specialvarer. Denne myte har jeg gjort til min mission at modbevise her på bloggen, ved at komme med inspiration til lækker, sund og billig mad.
Pingback: Sund madplan uge 4 - Sund på budget