Torskeburger

Sprøde torskeburgere med citronmayonnaise, salat og rodfrugtfritter

Disse lækre torskeburgere er både nemme og super børnevenlige 🙂 Det er vigtigt at torskebøfferne bliver lavet i ovnen fremfor på panden, da de på panden vil suge rigtig meget fedtstof, og derfor lige pludselig ikke er så sunde mere 😉 Velbekomme!

Sprøde torskeburgere med citronmayonnaise, salat og rodfrugtfritter

4 from 12 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Fisk, Burger
Antal

4

personer
Forberedelsestid

30

minutes
Tilberedningstid

40

minutes
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 1 ps torskeburger bøffer, Rema 1000

  • 4 fuldkornsboller

  • 0,5 iceberg eller kål fintsnittet

  • 0,5 agurk i skiver

  • 1 dl mayonnaise

  • 1 spsk cheasy fraiche 5%

  • 2 spsk citronsaft

  • Rodfrugtfritter
  • 700 g blandede rodfrugter(pastinak, jordskok, persillerødder osv.)

  • 2 spsk olie

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Rodfrugtfritter
  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Vask og skræl rodfrugterne. Skær dem i tykke stænger, og vend dem i en skål med olie, samt salt og peber.
  • Fordel fritterne på en bageplade med bagepapir, og bage fritterne i ovnen i ca. 45 minutter til de er gyldne og sprøde. Vend gerne fritterne undervejs.
  • Torskeburgere
  • Salat (eller kål) snittes fint, agurk skæres i skiver.
  • Torskeburgerne lægges på en bageplade med bagepapir og bages i ovnen i 20 minutter til de er fyldne og sprøde.
  • Rør mayonnaise sammen med fraiche samt citronsaft.
  • Lun burgerbollerne og smør dem med citronmayo (gem resten som dyppelse til fritterne). Fyld bollerne med salat, agurk samt torskeburgerbøf.
  • Servér med lun fritter og resten af citronmayoen.

One Comment

  1. Pingback: Sund madplan uge 4 - Sund på budget

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*