Nem og lækker reste-burger med pulled pork fra dagen før og en frisk sprød coleslaw.
Fuldkornsburger med pulled pork og coleslaw
Ingredienser
- 400 g pulled pork (opskrift)
- 4 fuldkornsburgerboller
- 0,5 agurk
Coleslaw
- 500 g hvidkål el. spidskål
- 5 gulerødder
- 2,5 dl cheasy fraiche 5%
- 1 tsk sennep
- 2 tsk sukker
- salt og peber
Sådan gør du
Coleslaw
- Snit kålen fint. Riv gulerødderne. Bland spidskål og gulerødder i en skål.
- Rør ingredienserne til dressingen sammen: cheasy fraiche, citronsaft, sennep, sukker og salt og peber, og vend den i grønsagerne.
- Smag til med salt og peber. Salaten bliver bedst, hvis den får lov at trække en halv times tid i køleskab, men kan også serveres med det samme.
Pulled pork burger
- Lun resterne af pulled porken enten i mikroovnen eller ovnen.
- Lun bollerne som anvist på pakken.
- Fyld bollerne med kød og coleslaw og sérver med agurkestave og mere coleslaw ved siden af.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Pingback: Sund madplan uge 5 - Sund på budget