Indonesisk karrysuppe m. kylling

Print Recipe
Indonesisk karrysuppe m. kylling
Region Kylling, Suppe
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
Region Kylling, Suppe
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Skær kyllingen i tern og hak løgene fint.
  2. Svits kyllingen sammen med karry, løg og hvidløg i olien i en stor gryde – kyllingen behøver ikke at blive gennemstegt, den skal bare tage farve.
  3. Kom herefter de flåede tomater samt vand og bouillonterninger i gryden.
  4. Hak fersknerne i små tern og kom i sammen med 2/3 af saften fra dåsen.
  5. Tilsæt chili efter smag.
  6. Lad suppen koge op og lad den småkoge i 10 minutter
  7. 5 min inden servering tilsættes madlavningsfløden.
  8. Smag til med salt og peber.
  9. Serveres med lune fuldkornsbaguettes
Recipe Notes

Pris pr. person: 15-17 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

indonesisk karrysuppe

Indonesisk karrysuppe m. kylling

Første gang min mor serverede denne suppe for mig, var jeg en kende skeptisk over at få ferskner i min varme suppe. Men jeg måtte overgive mig efter første skefuld – det er SÅ lækkert! Ferksnernes sødme står rigtig godt til karryen og tomaterne 😛 En suppe man ikke må snyde sig selv for. Suppen kan også serveres med store rejer i stedet for kylling 🙂

(mere…)

4 Comments

  1. Pingback: Sund madplan uge 41 - Sund på budget

  2. Pingback: Sund madplan uge 2 - Sund på budget

  3. Meget smagfuld, kom dog alt for meget chili i, så den var ikke børnevenlig 🙂 ups.

  4. Er denne suppe fryseegnet?

4.20 from 5 votes (4 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*