Grov tærte med laks og spinat

Print Recipe
Grov tærte med laks og spinat
Region Fisk
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
Region Fisk
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
Tærtedej:
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og ælt det sammen, så det bliver en fast masse. Hold igen med vandet, og tilsæt det lidt ad gang indtil dejen kan hænge sammen.
  3. Fordel dejen i en stor smurt tærteform eller springform, og prik huler rundt omkring i dejen med en gaffel.
  4. Forbag tærtebunden i 15 minutter.
Fyld:
  1. Optø den hakkede spinat og klem den værste overskydende væske fra.
  2. Skær laksen i mindre stykker.
  3. Pisk æg, spinat og fraiche samt salt og peber sammen i en skål og hæld herefter æggemassen udover tærten. Fordel laksestykkerne udover hele tærten.
  4. Bag tærten i 20-25 minutter til tærten er gylden og æggemasse er fast.
  5. Serveres med gulerods- og agurkestave eller evt. med en god salat.
  6. Tip! Har du en rest smørost kan du give tærten et par klatter til sidst inden den kommer i ovnen.
Recipe Notes

Pris pr person: 13-14 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*