Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 15 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
Æggesalat
- 3-4 kogte æg
- 2 spsk fraiche 5%
- 1 spsk mayonnaise
- ½ æble finthakket
- 1 tsk karry
- 1 tsk citronsaft
- 1 tsk sennep
- salt og peber
Tilbehør
- 4 gulerødder
- 200 g tomater
- rugbrød
Ingredienser
Æggesalat
Tilbehør
|
|
Instruktioner
- Kog og pil æggene – lad dem køle af.
- Hak æblet i fine tern og bland det sammen med hytteost/fraiche, mayonnaise, karry og citronsaft.
- Hak æggene i små stykker, og vend dem forsigtigt sammen med det andet.
- Smag til med med salt og peber, og evt. mere karry og citron.
- Server med rugbrød og gnavgrønt