Æggesalat er altid godt, både som nem aftensmad, på frokostbordet eller i madpakken.
Hjemmelavet æggesalat
Antal
4
personerForberedelsestid
15
minutesTilberedningstid
10
minutesFryseegnet
Nej
Det skal du bruge
- Æggesalat
6 kogte æg
2 spsk fraiche 5%
1 spsk mayonnaise
0,5 æble finthakket
1 tsk karry
1 tsk citronsaft
1 tsk sennep
0,5 tsk sukker
salt og peber
- Tilbehør
4 gulerødder
200 g tomater
rugbrød
Sådan gør du
- Kog og pil æggene – lad dem køle af.
- Hak æblet i fine tern og bland det sammen med hytteost/fraiche, mayonnaise, karry, sukker og citronsaft.
- Hak æggene i små stykker, og vend dem forsigtigt sammen med det andet.
- Smag til med med salt og peber, og evt. mere karry og citron.
- Server med rugbrød og gnavgrønt