Hjemmelavet æggesalat

Æggesalat er altid godt, både som nem aftensmad eller i madpakken.

Print Recipe
Hjemmelavet æggesalat
Region Dansk, Rugbrød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
Æggesalat
  • 3-4 kogte æg
  • 2 spsk fraiche 5%
  • 1 spsk mayonnaise
  • ½ æble finthakket
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk sennep
  • salt og peber
Tilbehør
  • 4 gulerødder
  • 200 g tomater
  • rugbrød
Region Dansk, Rugbrød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
Æggesalat
  • 3-4 kogte æg
  • 2 spsk fraiche 5%
  • 1 spsk mayonnaise
  • ½ æble finthakket
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk sennep
  • salt og peber
Tilbehør
  • 4 gulerødder
  • 200 g tomater
  • rugbrød
Instruktioner
  1. Kog og pil æggene – lad dem køle af.
  2. Hak æblet i fine tern og bland det sammen med hytteost/fraiche, mayonnaise, karry og citronsaft.
  3. Hak æggene i små stykker, og vend dem forsigtigt sammen med det andet.
  4. Smag til med med salt og peber, og evt. mere karry og citron.
  5. Server med rugbrød og gnavgrønt
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *