Æggesalat på bræt med rugbrød

Hjemmelavet æggesalat

Æggesalat er altid godt, både som nem aftensmad, på frokostbordet eller i madpakken.

Hjemmelavet æggesalat

3 from 6 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Rugbrød, Frokost, Madpakke
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutes
Tilberedningstid

10

minutes
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • Æggesalat
  • 6 6 kogte æg

  • 2 spsk 2 fraiche 5%

  • 1 spsk 1 mayonnaise

  • 0,5 0,5 æble finthakket

  • 1 tsk 1 karry

  • 1 tsk 1 citronsaft

  • 1 tsk 1 sennep

  • 0,5 tsk 0,5 sukker

  • salt og peber

  • Tilbehør
  • 4 4 gulerødder

  • 200 g 200 cherrytomater el. tomater

  • rugbrød

Sådan gør du

  • Kog og pil æggene – lad dem køle af.
  • Hak æblet i fine tern og bland det sammen med hytteost/fraiche, mayonnaise, karry, sukker og citronsaft.
  • Hak æggene i små stykker, og vend dem forsigtigt sammen med det andet.
  • Smag til med med salt og peber, og evt. mere karry og citron.
  • Server med rugbrød og gnavgrønt

2 Comments

  1. Katrine Rosenfelt Christensen

    Hejsa.
    Hvor meget hytteost skal der i æggesalaten.
    kan ikke se det på ingredienslisten.
    Mh Katrine

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*