Æggesalat på bræt med rugbrød

Hjemmelavet æggesalat

Æggesalat er altid godt, både som nem aftensmad, på frokostbordet eller i madpakken.

Æggesalat på bræt med rugbrød

Hjemmelavet æggesalat

3.72 fra 7 stemmer
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 1 t 10 min
Ret Frokost, Madpakke, Rugbrød
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Æggesalat

  • 6 kogte æg
  • 2 spsk fraiche 5%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 0,5 æble
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk sennep
  • 0,5 tsk sukker
  • salt og peber

Tilbehør

  • 4 gulerødder
  • 200 g cherrytomater el. tomater
  • rugbrød

Sådan gør du
 

  • Kog og pil æggene – lad dem køle af.
  • Hak æblet i fine tern og bland det sammen med hytteost/fraiche, mayonnaise, karry, sukker og citronsaft.
  • Hak æggene i små stykker, og vend dem forsigtigt sammen med det andet.
  • Smag til med med salt og peber, og evt. mere karry og citron.
  • Server med rugbrød og gnavgrønt

2 Comments

  1. Katrine Rosenfelt Christensen

    Hejsa.
    Hvor meget hytteost skal der i æggesalaten.
    kan ikke se det på ingredienslisten.
    Mh Katrine

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*