Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 1 spsk olie
- 2 løg i tern
- 2 fed hvidløg
- 3 spsk karry
- 3 gulerødder i tern
- 2 peberfrugter gerne rød
- 1 æble gerne syrligt, i tern
- 400 ml kokosmælk
- 6 dl vand
- 2 bouillonterninger høns eller grøntsag
- 1 spsk paprika
- 1,5 dl ris
- 2 spsk citronsaft
- salt og peber
- evt. mel til jævning
Tilbehør
- 1 pk fuldkornsbaguettes
Ingredienser
Tilbehør
|
|
Instruktioner
- Løg og hvidløg skrælles og hakkes i fine tern. Varm lidt olie og svits først løg og karry af et par minutter og tilføj herefter hvidløg.
- Gulerødder skrællet og skåret i tern tilføjes sammen med peberfrugt og æble i tern. Svits kort.
- TIlføj vand, kokosmælk, bouillonterninger, ris, paprika samt citronsaft. Lad det simre til risene er møre.
- Smag suppen til med salt og peber, og jævn den evt, med lidt meljævning.
Recipe Notes
Tip! Ønsker du kød kan opskriften kan også laves med kogt kylling eller rejer
Pris pr person: 9 kr