Forberedelses tid | 10 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
Torskerognssalat
- 1 ds torskerogn 200 g
- 1-2 spsk løg finthakket
- 2 spsk cheasy fraiche 5%
- 1 spsk mayonnaise
- 1-2 spsk citronsaft
- salt og peber
TIlbehør
- 4 store fuldkornsboller
- 250 g iceberg eller kål vasket og hakket
- 4 store gulerødder i stave
- 0,5 agurk i stave
Ingredienser
Torskerognssalat
TIlbehør
|
|
Instruktioner
- Mos torskerognen i en skål.
- Rør den moste torskerogn sammen med løg, fraiche, mayonnaise, citronsaft, salt og peber. Har du frisk purløg, persille, karse eller lign. smager det også rigtig godt at blande i.
- Flæk bollen og fordel salatblade og torskerognssalat i den. Servér med gnavegrønt ved siden af.
Recipe Notes
Pris pr. person: 8-9 kr
Tip! Torskerognssalaten er også rigtig lækker på ristet rugbrød.