Torskeburger

Sprøde torskeburgere med citronmayonnaise, salat og rodfrugtfritter

Disse lækre torskeburgere er både nemme og super børnevenlige 🙂 Det er vigtigt at torskebøfferne bliver lavet i ovnen fremfor på panden, da de på panden vil suge rigtig meget fedtstof, og derfor lige pludselig ikke er så sunde mere 😉 Velbekomme!

Torskeburger

Sprøde torskeburgere med citronmayonnaise, salat og rodfrugtfritter

4.16 fra 13 stemmer
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Burger, Fisk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 ps torskeburger bøffer, Rema 1000
  • 4 fuldkornsboller
  • 0,5 iceberg eller kål
  • 0,5 agurk i skiver
  • 1 dl mayonnaise, let
  • 1 spsk cheasy fraiche 5%
  • 2 spsk citronsaft

Rodfrugtfritter

  • 700 g blandede rodfrugter(pastinak, jordskok, persillerødder osv.)
  • 1 spsk olie
  • salt og peber

Sådan gør du
 

Rodfrugtfritter

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Vask og skræl rodfrugterne. Skær dem i tykke stænger, og vend dem i en skål med olie, samt salt og peber.
  • Fordel fritterne på en bageplade med bagepapir, og bage fritterne i ovnen i ca. 45 minutter til de er gyldne og sprøde. Vend gerne fritterne undervejs.

Torskeburgere

  • Salat (eller kål) snittes fint, agurk skæres i skiver.
  • Torskeburgerne lægges på en bageplade med bagepapir og bages i ovnen i 20 minutter til de er fyldne og sprøde.
  • Rør mayonnaise sammen med fraiche samt citronsaft.
  • Lun burgerbollerne og smør dem med citronmayo (gem resten som dyppelse til fritterne). Fyld bollerne med salat, agurk samt torskeburgerbøf.
  • Servér med lun fritter og resten af citronmayoen.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.

One Comment

  1. Pingback: Sund madplan uge 4 - Sund på budget

4.16 from 13 votes (13 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*

Sprøde Torskeburgere med citronmayonnaise, salat og rodfrugtfritter


Print Recipe


Sprøde Torskeburgere med citronmayonnaise, salat og rodfrugtfritter

Region Fisk

Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 45 minutter

Antal personer


Ingredienser

Region Fisk

Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 45 minutter

Antal personer


Ingredienser


Instruktioner
Rodfrugtfritter
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Vask og skræl rodfrugterne. Skær dem i tykke stænger, og vend dem i en skål med olie, samt salt og peber.

  2. Fordel fritterne på en bageplade med bagepapir, og bage fritterne i ovnen i ca. 45 minutter til de er gyldne og sprøde. Vend gerne fritterne undervejs.

Torskeburgere
  1. Salat (eller kål) snittes fint, agurk skæres i skiver.

  2. Torskeburgerne lægges på en bageplade med bagepapir og bages i ovnen i 20 minutter til de er fyldne og sprøde.

  3. Rør mayonnaise sammen med fraiche samt citronsaft.

  4. Lun burgerbollerne og smør dem med citronmayo (gem resten som dyppelse til fritterne). Fyld bollerne med salat, agurk samt torskeburgerbøf.

  5. Servér med lun fritter og resten af citronmayoen.

4.16 from 13 votes (13 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*