Chicken korma

Print Recipe
Chicken korma
Region Indisk, Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Marinade
Chicken korma saucen
Region Indisk, Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Marinade
Chicken korma saucen
Instruktioner
  1. Skær kyllingen i strimler.
  2. Bland ingredienserne til marinaden i en skål. Læg kyllingestykkerne i marinaden og lad det trække 30 minutter i køleskabet.
  3. Opvarm olie i en gryde. Svits løgtern til de klare. Tilsæt kylling samt marinade og steg kyllingen under omrøring.
  4. Tilsæt kokosmælk og tomatpure, og lad retten simre imens du koger ris.
  5. Kog risen som anvist på posen og damp blomkålsrisen (kan laves i mikroovnen i en plastikbøtte med husholdningsfilm over). Bland ris og blomkålsris sammen inden servering.
  6. Smag saucen til med salt og peber og servér sammen med risen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Chicken korma

Chicken korma er en lækker cremet indisk gryderet, som man rigtig kan varme sig på, når vejret bliver koldere. Har man tid og overskud, kan mad lade kyllingen ligge i marinaden i en pose i køleskabet natten over – det bliver retten bestemt ikke dårligere af.

(mere…)

9 Comments

  1. Pingback: Sund madplan uge 43 - Sund på budget

  2. Pingback: Sund madplan til singler #3 - Sund på budget

  3. Pingback: Sund madplan uge 52 inkl. julemiddag - Sund på budget

  4. Smagte rigtig godt.
    Næste gang vil jeg prøve at putte en dåse hakkede tomater i også, da jeg synes sovsen blev ret tyk. Tak for dine dejlige inspirerende opskrifter/ madplaner.

  5. Denne sku svær det med kyllingen. Det er som
    Om at retten koger i stedet for at stege kyllingen når
    Man skal putte kylling med marinade ned i en gryde

  6. Min sovs blev lidt tynd, men smagen var super god, kyllingen saftig.
    Jeg supplerede med en salat af hjertesalat, æbler og ristede nødder, samt en dressing af den resterende fraiche blandet op med aromat, salt og peber – det spillede virkelig godt sammen ..

  7. Dejlig ret, men du burde jo ændre forberedelsestiden i kraft af at kyllinge skal trække i min. 30 minutter.

  8. Hvis man nu, som jeg, har børn og mand som mener blomkål er noget fanden har skabt, så kom blomkålsris i sovsen, så bliver sovsen heller ikke så tyk. Og det kan ikke smages.

  9. Pingback: Indisk fasan? -

4.04 from 26 votes (24 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*