Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 2 spsk olie til stegning
- 3 gulerødder i tern
- 2 løg i tern
- 3 fed hvidløg
- 1 spsk karry
- 1 spsk spidskommen
- 2 tsk garam masala krydderiblanding
- evt. chili efter behag
- 2 ds kikærter drænet
- 1 ds kokosmælk 400 ml
- 1 ds hakkede tomater
- 1 stk bouillonterning grøntsag
- 2 spsk citronsaft
- salt og peber
- 300 g ris
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Opvarm olie i en gryde, og svits løgene til de er klare. Tilsæt krydderier og hvidløg og lad det svitse i ca. 1 minut.
- Tilsæt gulerødder i tern, hakkede tomater, kikærter, kokosmælk og bouillon, og lad det hele simre ved lav varme i minimum 15 minutter. Imens kan du koger ris som anvist på posen.
- Smag curryen til med citronsaft, salt og peber, og evt. flere krydderier. Servér med kogte ris.
Recipe Notes