Æggesalat er altid godt, både som nem aftensmad, på frokostbordet eller i madpakken.
Hjemmelavet æggesalat
Ingredienser
Æggesalat
- 6 kogte æg
- 3 spsk fraiche 5%
- 1 spsk mayonnaise, let
- 1 æble
- 1 tsk karry
- 1 tsk citronsaft
- 1 tsk sennep
- 0,5 tsk sukker
- salt og peber
Tilbehør
- 4 gulerødder
- 250 g cherrytomater el. tomater
- rugbrød
Sådan gør du
- Kog og pil æggene – lad dem køle af.
- Hak æblet i fine tern og bland det sammen med hytteost/fraiche, mayonnaise, karry, sukker og citronsaft.
- Hak æggene i små stykker, og vend dem forsigtigt sammen med det andet.
- Smag til med med salt og peber, og evt. mere karry og citron.
- Server med rugbrød og gnavgrønt
Hejsa.
Hvor meget hytteost skal der i æggesalaten.
kan ikke se det på ingredienslisten.
Mh Katrine
Der skal ikke hytteost i 🙂
Der står hytteost/fraiche i opskriften (under pkt 2), så man kan vælge at bruge en af ingredienserne?